Zaalverhuur

De Gildenbond verhuurt zalen van verschillende groottes.
Kies hieronder één van de zalen voor een overzicht.

Heeft u interesse om een van deze zalen te reserveren? Neem dan contact met ons op via emial Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op werkdagen tussen 8:00 en 13:00 nr. 0416-272226

Wist U, dat wij ook koffietafels voor uitvaarten verzorgen ?
Neem gerust contact met onze dames op voor informatie, elke ochtend op werkdagen tussen 08:00 en 13:00 uur zijn wij telefonisch bereikbaar op onderstaand telefoonnummer, of kom bij ons langs.

uitvaart zaal 1 Medium uitvaart zaal

 

 

De Gildenbond

Mgr. Völkerstraat 3
5171 JM Kaatsheuvel
Tel.: 0416 - 27 22 26
info@gildenbond.nl

Postbus 157
5170 AD Kaatsheuvel

Routebeschrijving naar de Gildenbond

Hoe vind u de GildenbondDISCLAIMER

ER IS VEEL AANDACHT EN ZORG BESTEED AAN DE WEBSITE. WIJ STREVEN ERNAAR DAT ALLE INFORMATIE ZO VOLLEDIG, JUIST, BEGRIJPELIJK, NAUWKEURIG EN ACTUEEL MOGELIJK IS. ONDANKS ALLE VOORTDUREND GELEVERDE INSPANNINGEN KUNNEN WIJ NIET GARANDEREN DAT DE TER BESCHIKKING GESTELDE INFORMATIE VOLLEDIG, JUIST, NAUWKEURIG OF BIJGEWERKT IS. ALS DE OP (OF VIA) DE SITE VERSTREKTE INFORMATIE TEKORTKOMINGEN VERTOONT, ZULLEN WIJ DE GROOTST MOGELIJKE INSPANNING LEVEREN OM DAT ZO SNEL MOGELIJK TE CORRIGEREN. WIJ KUNNEN NIET AANSPRAKELIJK WORDEN GESTELD VOOR RECHTSTREEKSE OF INDIRECTE SCHADE DIE ONTSTAAT UIT HET GEBRUIK VAN DE SITE OF VAN DE OP OF VIA DE SITE TER BESCHIKKING GESTELDE INFORMATIE.

Copyright 2015 De Gildenbond | webmaster: webmaster@gildenbond.nl